top of page

Celebrant l'Èxit: El Teu Impacte en el Projecte Scratch Tactile

Estimats seguidors,


Ens complau enormement compartir els primers èxits de la nostra campanya de micromecenatge del Projecte Scratch Tactile, assoliments que han estat possibles gràcies al suport increïble que hem rebut. Però abans d'endinsar-nos en els números, volem compartir amb vosaltres una història especial que exemplifica l'impacte profund que aquest projecte està tenint en els estudiants amb discapacitat visual:






Hora de la Història: Em dic Isabel i treballo com a Integradora Social a Sistema THEAD. Recordo vívidament el 24 d'abril, quan vam realitzar un taller a la ONCE, el centre per a cecs a Barcelona. Aquell matí plovia a bots i barrals i, al final, només quatre valents nens van aconseguir arribar al taller. Aquesta interacció amb els nens fa que la meva feina sigui tan significativa i em recorda per què estimo la meva feina. Vaig tenir el plaer de conèixer en Juan, que és cec total.


Junts, vam explorar l'univers usant el tauler de Scratch Tactile. Vam poder sentir Saturn, la Terra i una gran roca. En Juan va programar el seu personatge per caminar cap als planetes, explorant l'univers en miniatura. La part més bonica va ser presenciar l'alegria genuïna d'un nen i veure com el joc desbloquejava el seu potencial no explotat.






Ara, parlem de números:


Sobre la campanya: En menys de 24 hores des de l'inici, vam rebre 650€ de 10 donants en total. ¡Wow! La donació mitjana és de €85. La donació més alta que hem rebut és de €450.


Impacte en la nostra feina com a Empresa Social:


- Més de 250 kits distribuïts: Gràcies a totes les contribucions, hem pogut distribuir més de 250 kits a escoles i comunitats, obrint portes a la programació creativa i el pensament computacional per a nens com en Juan.


- Però encara ens queda un llarg camí. El teu suport ens permetrà arribar a més i més entorns vulnerables i a més organitzar tallers d'apoderament tant per a educadors com per a estudiants, que els permetin explorar el món de la programació creativa de manera innovadora.




Nova Oferta: Regal Especial amb una Donació de €145!

Quan donis €145, rebràs gratuïtament un joc de Targetes Tàctils i una ampolla amb el nostre logotip, a més del kit.

Tingues en compte que aquesta oferta especial està limitada a 27 peces i algunes ja han estat reclamades. Si resides fora d'Espanya, et perdonarem les despeses d'enviament. No et perdis aquesta oportunitat exclusiva!





Junts, estem fent una diferència real en les vides de nens com en Juan.

Gràcies pel vostre inquebrantable suport.


Una cordial salutació,





0 comments

留言


bottom of page