top of page

Hola Comunitat… El dia ja ha arribat!

Des d'avui, la nostra campanya de crowdfunding ha començat!


Com saps, a Sistema THEAD ens dediquem a garantir que cada nen i nena tingui accés a una educació de qualitat, independentment de capacitats, condicions econòmiques o idioma… però per arribar a més i més estudiants necessitem la teva contribució.


Per això estem recaptant fons per a la nostra darrera iniciativa: el projecte Scratch Jr Tactile. Aquest projecte té com a objectiu democratitzar la programació creativa i el pensament computacional, contribuint a reduir la bretxa digital en alumnat vulnerable.





Volem compartir amb tu el cas de Joan, un estudiant amb ceguesa total, que va poder descobrir el món de la programació creativa i crear les seves pròpies històries i jocs, i sentir-s'hi inclòs… gràcies a Scratch Jr Tactile.




No volem deixar ningú enrere, i per garantir que més nenes i nens com el Joan puguin beneficiar-se d'aquest recurs transformador, estem buscant donacions.


Una contribució de només 70€ pot proporcionar un kit de Scratch Jr. Tactile a una escola, obrint noves oportunitats d'aprenentatge per a estudiants amb discapacitats. També ens pots donar suport comprant el kit directament a través de Goteo per a tu o per a la teva escola, només per temps limitat.


Per cert, tenim sorpreses per a les 30 primeres persones que contribueixin durant la primera setmana!






A punt per marcar la diferència? Junts, podem fer una veritable diferència en la vida dels nens de tot el món.

Una cordial salutació,



El teu equip de Scratch Jr Tactile












0 comments

Comentarios


bottom of page